Tollius

Tollius

  Ons menu Naar de bestelpagina Bestel een cadeaubon

Tollius

Over het restaurant

Een parel van een restaurant aan de voet van de Amerfoortse Berg. Tollius is een ode aan alles wat gastronomie mooi maakt, het echte leven proeven, ruwe bolster, blanke pit; eerlijk en puur eten, geweldige wijnen, comfortabel interieur, onbezorgde service, verbluffende catering en een betoverende wijnkelder. Tollius staat onder de bezielende leiding van Chef Barry Hamstra en is gewaardeerd in de Michelingids en de Gault Millau.

Soort keuken

Internationaal

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen
Cadeaubon

Adresgegevens

Utrechtseweg 42
3818EM
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Thuisbezorgd in stijl was eigenlijk een tijdelijke post-it op het receptenboek van chef kok Barry Hamstra. Ten tijden van de verplichte sluiting van restaurants een noodzakelijk uitstapje naar het voor Tollius onbekende culinaire terrein. Menu’s maken voor de gasten thuis. Nood breek wetten, creativiteit ontpopt nieuwe kwaliteiten.

De witte brigade uit de keuken is inmiddels volledig op stoom en we trekken met plezier onze nieuwste registers open, een nieuwe reeks aan Thuisbezorgd in Stijl gerechten staan voor je klaar en zijn vanaf nu te bestellen. Want, als de gast ons vraagt, blijven wij met heel veel plezier draaie

Thuisbezorgd in stijl. Dat betekent de lekkerste gerechten vanuit de Tollius keuken, bezorgd bij jou thuis! 3 gangen voor slechts €24,50 per persoon, per menu! Uiteraard kunt uw ook het 3 gangen menu bij ons afhalen voor slechts €19,50 per persoon, per menu. Vrijdag, zaterdag en zondag serveren we 4-gangen voor slechts €29,50 per persoon, per menu! uiteraard kunt deze ook bij ons afhalen voor slechts €24,50 per persoon, per menu!

Bestel extra een 4de gang van kaas van onze kaaswagen. €12,50 per 2 personen

We bezorgen van dinsdag t/m zondag tussen 18u-21u in de regio groot Amersfoort (dus ook de gemeentes Leusden, Soest etc). Bestellen kan telefonisch tot 20.30, of per mail tot 16u op de dag zelf. 

Kaart