Rock City Brewing

Rock City Brewing

033-202 2230 Naar de website  Naar de bestelpagina 

Rock City Brewing

Over het restaurant

Wij zijn jonge ambitieuze brouwers die trots zijn op ‘onze’ stad Amersfoort. Wij brouwen gedurfde speciaalbieren die je zintuigen prikkelen. Hierbij nemen we vaak de nodige risico’s, zoals bier gerijpt op vaten. Dit bier rijpt veel langer dan gebruikelijk en de uitkomst is verbluffend. We willen de bierdrinker en onszelf blijven uitdagen. Iets wat niet lijkt te kunnen, doen we toch. Aan de andere kant hebben we veel respect voor ambacht en traditie. Daarin gaan we dan ook weer “all the way”.

De toekomst

Amersfoort was ooit een van de grootste biersteden van Nederland en kent een ontzettend rijke bierhistorie. Hier zijn we trots op. We willen niet alleen ons Amersfoortse speciaalbier op de kaart zetten, maar ook Amersfoort zelf. En net als de stad Amersfoortse zelf, doen we dat een tikkeltje eigenwijs…

Soort keuken

  • Amerikaans
  • BBQ / Grill

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen

Adresgegevens

Mijnbouwweg 15
3812RT
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

TAKE-AWAY FOOD

FOOD ALLEEN TELEFONISCH TE BESTELLEN!
BEL 033-202 2230

Een Rock City Style diner in je eigen woonkamer? Dat kan! Vanaf nu zijn ook een beperkt aantal gerechten te bestellen als Take-Away. Je geeft je bestelling door door te bellen naar: 033 202 2230 (te bereiken tijdens onze openingstijden). Je eten is af te halen op woe t/m zo tussen 16:00 en 20:00. Wil je er ook vers getapte craftbieren bij? Die kan je gewoon op deze site bestellen, dan zorgen wij dat alles voor je klaar staat als je komt afhalen!

Kaart