Rock City Brewing

Rock City Brewing

033-202 2230 Naar de website  Naar de bestelpagina 

Rock City Brewing

Over het restaurant

Wij zijn jonge ambitieuze brouwers die trots zijn op ‘onze’ stad Amersfoort. Wij brouwen gedurfde speciaalbieren die je zintuigen prikkelen. Hierbij nemen we vaak de nodige risico’s, zoals bier gerijpt op vaten. Dit bier rijpt veel langer dan gebruikelijk en de uitkomst is verbluffend. We willen de bierdrinker en onszelf blijven uitdagen. Iets wat niet lijkt te kunnen, doen we toch. Aan de andere kant hebben we veel respect voor ambacht en traditie. Daarin gaan we dan ook weer “all the way”.

De toekomst

Amersfoort was ooit een van de grootste biersteden van Nederland en kent een ontzettend rijke bierhistorie. Hier zijn we trots op. We willen niet alleen ons Amersfoortse speciaalbier op de kaart zetten, maar ook Amersfoort zelf. En net als de stad Amersfoortse zelf, doen we dat een tikkeltje eigenwijs…

Soort keuken

  • Amerikaans
  • BBQ / Grill

Opties

Bezorgen
Cadeaubon

Adresgegevens

Mijnbouwweg 15
3812RT
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Lieve vrienden, familie, buren en bierliefhebbers, hoe snel Corona zich verspreid is geen nieuws, maar onderschat niet wat dit voor onze brewpub en ons team en andere horeca betekent. We wensen ook alle andere horeca en brouwerijen, ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijden. Bij Rock City hebben we keihard gewerkt aan ons gezellige restaurant in de brouwerij en met het heerlijke nieuwe menu zagen we hoe jullie in de weekenden onze brouwerij kwamen vullen met gelach en gezelligheid.

Januari en februari, bekend als de zwaarste maanden voor horeca ondernemers, waren maanden waarbij we met vlag en wimpel zijn geslaagd! We verheugden ons dan ook gigantisch op de eerste zonnestralen, en nu moeten we opeens sluiten! Met de gesloten deuren van ons restaurant, maar ook van alle café’s en restaurants die van onze brouwerij bier afnemen komt er opeens een gigantische omzetdaling. Help ons als startup en daarmee ook ons team om door deze bijna onmogelijke periode heen te komen! De deuren zijn nu dicht, help mee zodat ze straks wel weer echt open kunnen!

Wat jullie waarschijnlijk het meest missen is ons lekkere vers getapte bier, nou, ik heb goed nieuws. Wij hebben met onze speciale growler taps nu vers getapt bier voor thuis! Dit is een speciale en uniek tapsysteem om op de hoogste kwaliteit vers tapbier op liter flessen te vullen voor mee naar huis. Onze nieuwste releases en de lekkerste specials zijn nu te bestellen op onze site om op te halen bij de brewpub! Voor nu zijn we een drive-thru en kunnen bestellingen alleen worden afgehaald. We werken er hard aan om zo snel mogelijk  dit vers getapte bier ook bij jou thuis te kunnen bezorgen. En niet alleen bier, maar ook nog samen met de lekkerste gerechten van onze menukaart.

Kaart