Luik Vathorst

Luik Vathorst

 Naar de website Ons menu Naar de bestelpagina 

Luik Vathorst

Over het restaurant

Eetcafé Luik is de plek midden in Vathorst voor een drankje en borrelhapje aan de bar of op het terras en voor een Indische maaltijd of een lekker bord comfort food.
Luik is de “bijnaam” van Albert-Jan. Sinds jaar en dag noemen zijn vrienden uit Utrecht hem geen Luikinga – want veel te lang – maar Luik. Het was dan ook heel logisch om het eetcafé Luik te noemen. 

Waarom de Indische “touch”? Simpel, dit zijn de roots van Yvette. In haar Indische familie werd er altijd gekookt, met name door haar vader. Met verjaardagen was het altijd gezellig druk, natuurlijk eten voor iedereen en met je volle bord een plekje zoeken om te eten. Volgens Albert-Jan kan Yvette altijd over eten praten, denken aan eten, of gewoon eten. Veel mensen van Indische afkomst zullen dit herkennen, dit is de sfeer die wij in Luik willen borgen.

Bij Luik moet jij je op jouw gemak voelen, of je nu komt om te eten, te borrelen, een sportwedstrijd kijkt, jouw jubileum of verjaardag viert of gewoon om iemand te ontmoeten. Bij Luik Vathorst kan je ook terecht voor een potje pool of om te darten.

Soort keuken

  • Indisch
  • Internationaal

Opties

Afhalen

Adresgegevens

Darthuizerberg 71
3825BL
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Afhalen en bezorgen

Gelukkig mogen we wel nog maaltijden aanbieden. In de eerste lockdown hebben we in het weekend onze maaltijden aangeboden voor afhaal, nu kan je elke dag onze maaltijden afhalen. Bovendien gaan we ook bezorgen in Vathorst en Hooglanderveen. De Afhaal- en bezorgkaart vind je onder op deze pagina.

Onze keuken is van donderdag tot en met zondag open tussen 17:00 –  20:00 uur. Wij bezorgen alleen in Vathorst en Hooglanderveen, mits de bestelling minimaal €10,00 is. Bezorgkosten zijn €2,50 maar als je bestelling €30,00 of hoger is, bezorgen we gratis.

Bestellen doe je eenvoudig via tel. 033-887 0530. Ook kan je gebruik maken van het bestelformulier via de knop op deze pagina. Bij bezorging krijg je een Tikkie, na betaling is de bestelling geplaatst. Bij afhalen kan je in de zaak pinnen.

Kaart