JEFF’s Food & Drinks

JEFF’s Food & Drinks

033 479 59 63 Naar de website  Naar de bestelpagina Bestel een cadeaubon

JEFF’s Food & Drinks

Over het restaurant


Hartelijk welkom bij JEFF’s! Sinds maart 2017 bevindt ons restaurant zich aan de rand van het centrum van Amersfoort. JEFF’s is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke klassieke en speciale gerechten. Maar ook voor fijne borrels en hapjes is JEFF’s de plek voor jou. Bij ons kun je niet alleen genieten van het fantastische eten, maar ook van de unieke sfeer. Dompel je onder in een gezellig huiskamergevoel met heerlijke jazzmuziek op de achtergrond. JEFF’s biedt dé ingrediënten voor een geweldige avond in Amersfoort.

Op onze kaart vind je uiteraard de klassiekers die je van een goed restaurant mag verwachten, zoals rijke salades, malse steaks en saté. Daarnaast bieden we verrassende en originele gerechten, zoals de Steak Sumatra en onze bao buns pulled jackfruit afgetopt met rode koolsla en pinda’s.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio. Deze producten zijn van topkwaliteit en waar mogelijk dagvers. Wij willen je in ons restaurant niet alleen lekker eten serveren, maar ook zo gezond mogelijk.

Soort keuken

Internationaal

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen
Cadeaubon

Adresgegevens

Arnhemseweg 30
3817CH
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

In verband met de verplichte horecasluiting op 15 maart 2020 zijn we meteen gestart met het bezorgen of afhalen van maaltijden met een heerlijk 3 – GANGEN DINER, u kunt kiezen uit een vlees-, vis- of een vegetarisch menu, wat regelmatig wisselt. De menu’s bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Hierbij is inbegrepen heerlijk vers brood met huisgemaakte aïoli om het echte JEFF’S gevoel te creëren.

UIT ETEN  BIJ JE THUIS

Deze menu’s kosten € 19,50 –  €21,50 per persoon en kan warm worden afgehaald of door ons worden bezorgd tegen een vergoeding van €5,00 per bestelling binnen Amersfoort (met uitzondering van Vathorst). Wanneer u er een flesje wijn bij bestelt hoeft u de bezorgkosten niet te betalen. Naast de menu’s kunt u tevens diverse bijgerechten bestellen, zoals de royale carpaccio, evt af te toppen met eendenenlever, of de verrassende vegan GYOZA’S , die zelfs de meest verstokte carnivoor kunnen verleiden, dankzij twee kenmerken: umami (hartige smaak) en vezels. Tevens hebben we een selectie mooie wijnen en lokale bieren aan ons aanbod toegevoegd.

NIEUW
We hebben nu ook onze klassieker JEFF’S SMOKEY BURGER toegevoegd, 150 gram of de XL BURGER van 300 gram, 100% Angus rundvlees met een plakje kaas, tomaat, ingelegde rode kool, misoboter, smokey saus en FRIET!

BBQ PAKKETTEN
Nu de lente is doorgebroken hebben we een mooi gevarieerd aanbod in vlees- en visbarbecue menu’s. Compleet, van super kwaliteit, inclusief salades en brood. Het enige wat u hoeft te doen is de barbecue aansteken en de tafel gezellig dekken.

ZELF OPWARMEN?
De mogelijkheid om zelf de gerechten in de oven te verwarmen, om er op een later moment van te kunnen genieten, kan natuurlijk ook, Geef het dan aan bij uw online bestelling in het vakje OPMERKINGEN. Alles is dan zo verpakt voor uw gemak inclusief een beschrijving om het juist op te warmen en de borden mooi op te maken.

Kaart