JEFF’s Food & Drinks

JEFF’s Food & Drinks

033 479 59 63 Naar de website   

JEFF’s Food & Drinks

Over het restaurant


Hartelijk welkom bij JEFF’s! Sinds maart 2017 bevindt ons restaurant zich aan de rand van het centrum van Amersfoort. JEFF’s is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke klassieke en speciale gerechten. Maar ook voor fijne borrels en hapjes is JEFF’s de plek voor jou. Bij ons kun je niet alleen genieten van het fantastische eten, maar ook van de unieke sfeer. Dompel je onder in een gezellig huiskamergevoel met heerlijke jazzmuziek op de achtergrond. JEFF’s biedt dé ingrediënten voor een geweldige avond in Amersfoort.

Op onze kaart vind je uiteraard de klassiekers die je van een goed restaurant mag verwachten, zoals rijke salades, malse steaks en saté. Daarnaast bieden we verrassende en originele gerechten, zoals de Steak Sumatra en onze bao buns pulled jackfruit afgetopt met rode koolsla en pinda’s.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio. Deze producten zijn van topkwaliteit en waar mogelijk dagvers. Wij willen je in ons restaurant niet alleen lekker eten serveren, maar ook zo gezond mogelijk.

Soort keuken

Internationaal

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen
Cadeaubon

Adresgegevens

Arnhemseweg 30
3817CH
Amersfoort

Kaart