Ijs van Vitelli

Ijs van Vitelli

 Naar de website   

Ijs van Vitelli

Over het restaurant

Heerlijk ijs met een bijzonder karakter
Voor de bereiding van ons veelsoortige assortiment ijs maken wij gebruik van pure producten: boerenmelk uit eigen streek, en heel veel fruit. Een kijkje in de keuken van de ijs maken. Roomijs van boerenmelk uit de eigen streek.
Al ons soorten ijs zijn glutenvrij we hebben zelfs glutenvrije hoorntjes.

Roomijs van boerenmelk uit de eigen streek
Voor de bereiding van ons roomijs gebruiken wij geen melkpoeder met water. Dagelijks betrekken we daarvoor verse biologisch boerenmelk van de boer van het derde erf uit Soest. We pasteuriseren de melk zelf tot een ijs mix. Het roomijs proeft u in de klassieke smaak van het land. Heerlijk vers gras proef je terug in ons ijs

Vruchtenijs, zo van de boom geplukt
Ons ijs assortiment bevat een groot aantal vruchtensmaken. Bij de bereiding daarvan gebruiken wij geen melk , maar pure vruchtensappen. Het vruchten ijs bevat dan ook 0 procent vet.

Onze zoektocht naar puur en eerlijk begint aan de basis. Dat betekent dat wij geen gebruik maken van synthetische smaakstoffen. We bereiden ons vruchten ijs op basis van verse vruchten. Ons vruchten ijs moet minimaal 35 procent fruit bevatten. In werkelijkheid is dat percentage vaak hoger. Daarmee koopt u bij ijs Vanvitelli puur genieten nooit ‘ijs met een smaakje’. Ons vruchten ijs is zo van de boom geplukt. U proeft puur fruit.

Soort keuken

Ijs

Opties

Afhalen

Adresgegevens

Kwekersweg 7
3813TG
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Vanuit de auto een ijsje bestellen? IJs van Vitelli heeft een eigen ijs drive through! Vanwege het coronavirus zijn er wel een aantal regels verbonden aan het afhalen van ijs. Je mag het ijs niet in (de nabije omgeving van) de zaak opeten.

Een ijsje koop je in een afgesloten bakje en kun je thuis opeten. Een hoorntje moet je er even los bij bestellen.

IJs van Vitelli houdt zich strikt aan de regels van het RIVM en roept jou op om dit ook te doen.

De drive through van Vitelli is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 20.00 uur.

Kaart