HOOG VUUR

HOOG VUUR

033 – 203 7000  Naar de website Ons menu Naar de bestelpagina 

HOOG VUUR

Over het restaurant

Radicaal Beproefd, maar dan thuis. De ervaring van HOOG VUUR, bij u aan de keukentafel!  Ons menu bestaat uit gerechten zoals u die van ons gewend bent, (h)eerlijke producten met liefde bereid. Onze befaamde Jersey stier carpaccio, cheesecake en uiteraard oven-gerechten maken onderdeel uit van het HOOG VUUR THUIS menu.

Zin in een authentieke steenoven pizza? Ook die staat op de HOOG VUUR THUIS kaart, want onze ovens zijn perfect voor het bereiden van ambachtelijke pizza’s.

Soort keuken

  • Hollands
  • Internationaal

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen

Adresgegevens

Oude Fabriekstraat 26
3812NR
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Plaats uw bestelling en wij zorgen dat deze op het gewenste tijdstip voor u klaar staat bij HOOG VUUR. Gaat u liever niet de deur uit, geef dat aan in onze bestelmodule en wij zorgen dat uw bestelling bij u bezorgd wordt.

Staat uw postcode er niet tussen, komen de tijden u echt niet uit of heeft u dieetwensen, allergieën of bijzonderheden? Neem dan contact met ons op, samen met u kijken we dan naar de mogelijkheden. 

U hoeft de gerechten alleen nog even op te warmen in een voorverwarmde oven op 180 graden. Geniet van een gezond en (h)eerlijk diner! 

Kaart