Het berghotel

Het berghotel

 Naar de website  Naar de bestelpagina Bestel een cadeaubon

Het berghotel

Over het restaurant

Het Berghotel is een warme huiskamer met een rijke historie. Al sinds 1903 is het Berghotel een prachtlocatie, gelegen op het hoogste punt van de Amersfoortse Berg in het indrukwekkende bosgebied Klein Zwitserland, aan de overkant van de Utrechtseweg. Samen met de monumentale tuin en het begroeide zonneterras geniet u zo van een rustgevende omgeving die toch dicht bij alle stadse voorzieningen is gelegen.

Tijdens uw bezoek aan het Berghotel maakt ons hartverwarmende Bergteam graag kennis met u. Met ruim 115 jaar ervaring in klassieke gastvrijheid toveren zij iedere dag weer een glimlach op het gezicht van onze tevreden gasten. U het warme thuisgevoel geven, de persoonlijke aandacht die uw bezoek een vertrouwd gevoel geeft, dat is onze missie.

Soort keuken

  • Hollands
  • Internationaal

Opties

  • Afhalen
  • Bezorgen
Cadeaubon

Adresgegevens

Utrechtseweg 225
3818EG
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Covid-19 heeft een grote verandering gebracht in de samenleving. Het raakt ons allemaal op een andere manier. De horeca heeft zowel grote steun als ingrijpende maatregelen vanuit de overheid gekregen. Voor het Berghotel betekent dit dat we graag helpen en daarnaast ook om hulp vragen. Wij als Bergteam bieden daarom een bezorgservice aan voor iedereen. Zo zijn er mensen in de omgeving die geen boodschappen kunnen doen, mensen die regelmatig bij ons kwamen en onze huiskamer missen, maar ook mensen die ondanks deze periode iets te vieren hebben en daarbij samen thuis genieten van een door ons gemaakte maaltijd. Daarnaast verkopen wij cadeaubonnen, in de hoop de periode naar betere tijden financieel te mogen overbruggen. U kunt deze cadeaubon op een later moment bij ons inleveren. Binnen ons hotel voeren wij de Hotel Hygienics als leidraad om de maatregelen vanuit de overheid zo goed mogelijk op te volgen. Voor de concrete en officiƫle maatregelen verwijzen wij u naar onze Corona Update pagina.

Kaart