Het berghotel

Het berghotel

 Naar de website   Bestel een cadeaubon

Het berghotel

Over het restaurant

Het Berghotel is een warme huiskamer met een rijke historie. Al sinds 1903 is het Berghotel een prachtlocatie, gelegen op het hoogste punt van de Amersfoortse Berg in het indrukwekkende bosgebied Klein Zwitserland, aan de overkant van de Utrechtseweg. Samen met de monumentale tuin en het begroeide zonneterras geniet u zo van een rustgevende omgeving die toch dicht bij alle stadse voorzieningen is gelegen.

Tijdens uw bezoek aan het Berghotel maakt ons hartverwarmende Bergteam graag kennis met u. Met ruim 115 jaar ervaring in klassieke gastvrijheid toveren zij iedere dag weer een glimlach op het gezicht van onze tevreden gasten. U het warme thuisgevoel geven, de persoonlijke aandacht die uw bezoek een vertrouwd gevoel geeft, dat is onze missie.

Soort keuken

  • Hollands
  • Internationaal

Opties

Cadeaubon

Adresgegevens

Utrechtseweg 225
3818EG
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Het Berghotel heeft net als iedere ondernemer een moeilijke periode voor de boeg. In deze tijd is het belangrijker dan ooit om naar elkaar om te kijken. Omdat wij nog de mogelijkheid hebben om het hotel geopend te houden willen wij onze service waar mogelijk maatschappelijk inzetten. Zo bieden wij een cateringservice in heel Amersfoort, openen wij onze hotelkamers voor mensen die thuis moeten werken en rust behoeven en bieden wij kosteloos roomservice om onze hotelgasten te voorzien van ontbijt, lunch en diner op de kamer.

Om dit te kunnen blijven doen vragen wij u om ons te steunen door een Bergmoment bij ons te kopen door een cadeaubon bij ons aan te schaffen, die u later voor dezelfde waarde kunt inleveren. U kunt een cadeaubon bestellen voor een High Tea, een High Beer en een High Wine of met een bedrag naar keuze die een jaar lang in het hele hotel te besteden is. Door het kopen van een ‘Bergmoment’ helpt u ons om klassieke gastvrijheid in leven te houden.

Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw steun en zien u heel graag gauw weer in de warmste huiskamer van Amersfoort.

Samen staan we sterk ❤

Kaart