Bistro ’t Bloemendaeltje

Bistro ’t Bloemendaeltje

033-2110281 Naar de website Ons menu  Bestel een cadeaubon

Bistro ’t Bloemendaeltje

Over het restaurant

Wat we doen, doen we met passie, en we doen het graag anders!

Wij staan voor beleving, kwaliteit en een ongedwongen, huiselijke sfeer. Gezellig tafelen, een avondje uit en genieten van 2 tot en met 6 gangen met of zonder vlees/vis. De basis van onze gerechten liggen in verse groenten waarbij we meegaan in de seizoenen en zoveel mogelijk Hollandse, biologische producten gebruiken. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plek. Een ontspannen avond waarbij aandacht voor zowel het eten als de gast hoog in het vaandel staan.

Zowel vegetariërs, veganisten als gasten die van een lekker stuk vlees of vis houden zijn van harte welkom!

Soort keuken

  • Bistro
  • Internationaal

Opties

Afhalen
Cadeaubon

Adresgegevens

Bloemendalsestraat 3
3811EP
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

Beste gasten, wij zijn verplicht gesloten tot en met 20 mei. Maar wees niet getreurd! Je kunt onze gerechten tot deze tijd ook gewoon afhalen!

Wij kunnen goed begrijpen dat je na dagen zelf koken, geen zin meer hebt. Dat de pastasauzen uit pot wel wat saai worden of dat de blikjes knakworsten op zijn. Kom het dus lekker bij ons halen!

Wij maken gemakkelijke, lekkere en voedzame schotels voor jou, je partner en/of jouw gezin! Per week maken wij een gerecht voor jou, zodat je even niet zelf hoeft te koken en na te denken over wat je nu weer wil maken. Dit maken wij voor €12,50 per persoon. (€45,- voor 4 personen)

Ook hebben wij nog een luxe optie. Wil je onze gerechten ervaren zoals we deze in ons restaurant serveren? Dat kan! Per week stellen wij een 3-gangen menu samen, waarin wij de voorbereiding voor je doen en je de gerechten zelf thuis (met maar een klein beetje werk) af kunt maken! Dit kost €29,50 per persoon (€100,- voor 4 personen + een fles huiswijn!)

Deze week hebben we ook nog wat lekkers ernaast! Gewoon, omdat het kan! Een huisgemaakte brownie voor €2,- per stuk óf homemade American chewy caramel/chocolate cookies. €1,- per stuk! Hierbij geldt helaas wel, op is op!

WIJ ZIJN NU OOK OP ZONDAG GEOPEND!

Dit alles kun je in week 18 (27/4-03/5) bestellen op woensdag t/m zondag vóór 17.00 via 033-2110281 óf voor 15.00 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ophalen is mogelijk tussen 16.30 en 20.00 elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. 

In week 19 (04/5-10/5) zullen we een ander menu ter beschikking hebben van woensdag tot en met zondag.

Alle uitzonderingen zijn welkom, wij houden er graag rekening mee!

Kaart