Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

033 461 50 00 Naar de website  Naar de bestelpagina Bestel een cadeaubon

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Over het restaurant

Bistronomique & Bar

Gelegen in een prachtige groene omgeving aan de rand van het bos, vlakbij de A28 en makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Soort keuken

  • Hollands
  • Internationaal

Opties

Afhalen
Cadeaubon

Adresgegevens

Utrechtseweg 180
3818ES
Amersfoort

Hoe kun je bij ons bestellen?

BISTRONOMIQUE THUIS

Iedere week verzorgen wij voor jullie een wisselend weekmenu zodat we jullie toch nog kunnen voorzien van onze heerlijke gerechten nu we de deuren als gevolg van de Corona maatregelen niet kunnen openen. We serveren ons menu alleen op vrijdag en zaterdag. Het wordt dagelijks vers bereidt dus je kunt het rustig ook op zondag nog eten. Geef bovendien gerust aan wanneer er diëten of allergieën zijn waar we rekening mee dienen te houden. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Klik op de button hierboven en gebruik het bestelformulier om je keuze te maken en je bestelling door te geven. Alles wijst zich verder vanzelf.

Bestellen kan vanaf nu tot vrijdag 15:00 uur wanneer je je maaltijd op diezelfde vrijdag wilt ophalen. Wanneer je hem zaterdag wil ophalen kun je tot zaterdagmiddag 15:00 uur bestellen. Beide dagen start het ophalen van de bestellingen vanaf 16:30 uur tot 18:30 uur in ons restaurant via de terrasingang.

Kaart